Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate

TZ info

Cover image

Natječaji

Ovdje predstavljamo projekte i potpore Turističkih zajednica sjeverozapadne Istre, Ministarstva turizma raznolikim turističkim razvojnim idejama i inicijativama, koje će se provoditi samostalno i u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom (HTZ), Hrvatskom bankom sa obnovu i razvitak (HBOR) i drugima.
28.5.2024.
Turistička zajednica Općine Oprtalj
JAVNI NATJEČAJ za izbor i imenovanje direktora/direktorice Turističke zajednice Općine Oprtalj
24.4.2024.
Turistička zajednica Općine Grožnjan
JAVNI NATJEČAJ za radno mjesto stručnog suradnika u Turističkoj zajednici Općine Grožnjan.
29.12.2023.
Turistička zajednica grada Umaga
Turistička zajednica grada Umaga pored redovitih sredstava za vlastite projekte i programe, u 2024. godini osigurala je određena financijska sredstva i za potporu manifestacijama i projektima od značaja za promociju destinacije.
23.10.2023.
Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova objavljuje Javni poziv za potporu manifestacijama i projektima od turističkog značaja čiji organizator odnosno nositelj nije TZG Novigrada-Cittanova.
Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava TZG Novigrada-Cittanova sljedećim ciljevima:
  • unapređenju i obogaćivanju turističkog proizvoda/ponude destinacije Novigrad;  

  • razvoju sadržaja koji omogućavaju produženje turističke sezone;

  • povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, posebice u razdoblju pred i posezone;

  • stvaranju prepoznatljivog imidža Novigrada kao poželjne turističke destinacije.

Svi zainteresirani subjekti trebaju ispuniti priloženi obrazac, te ga uz detaljni opis projekta dostaviti najkasnije do 13. studenog 2023. godine, u elektronskom obliku na e-mail: info@novigrad-cittanova.hr, poštom ili osobno u Ured TZG-a: Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova, Mandrač 29a, 52466 Novigrad-Cittanova. U slučaju dostave poštom u obzir će se uzeti pošiljke s datumom otpreme do zaključno 13.11.2023. (vidljivo na poštanskom pečatu).
5.9.2023.
Turistička zajednica općine Brtonigla
Turistička zajednica Općine Brtonigla sukladno Zakonu o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma, do kraja tekuće godine donosi Program rada i financijski plan za 2024. godinu. Pored redovitih sredstava za vlastite projekte i programe, u 2024. godini Turistička zajednica Općine Brtonigla osigurati će određena financijska sredtsva na potpore manifestacijama i projektima od značaja za promociju destinacije, te objavljuje JAVNI POZIV za podnošenje Zahtjeva za dodjelu potpore manifestacijama i projektima u 2024. godini.
28.8.2023.
Turistička zajednica grada Umaga
Turistička zajednica grada Umaga pored redovitih sredstava za vlastite projekte i programe, u 2024. godini osigurat će određena financijska sredstva za potpore manifestacijama i projektima od značaja za promociju destinacije, te objavljuje JAVNI POZIV za podnošenje ZAHTJEVA za dodjelu potpore manifestacijama u 2024. godini.
19.12.2022.
Turistička zajednica grada Umaga
Turistička zajednica grada Umaga pored redovitih sredstava za vlastite projekte i programe, u 2023. godini osigurala je određena financijska sredstva i za potporu manifestacijama i projektima od značaja za promociju destinacije.
19.10.2022.
Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova pored redovitih sredstava za vlastite projekte i programe u 2023. godini osigurat će određena financijska sredstva i za potporu manifestacijama i projektima od turističkog značaja čiji organizator odnosno nositelj nije TZG Novigrada-Cittanova.
Ukoliko ste zainteresirani da TZG Novigrada-Cittanova u obzir za sufinanciranje uzme i Vaš projekt / manifestaciju, molimo Vas da ispunite priloženi obrazac, te da ga uz detaljni opis projekta dostavite najkasnije do 15. studenog 2022. godine, u elektronskom obliku na e-mail: info@novigrad-cittanova.hr, poštom ili osobno u Ured TZG-a: Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova, Mandrač 29a, 52466 Novigrad-Cittanova. U slučaju dostave poštom u obzir će se uzeti pošiljke s datumom otpreme do zaključno 15.11.2022. (vidljivo na poštanskom pečatu).
31.08.2022.
Turistička zajednica općine Brtonigla
Turistička zajednica Općine Brtonigla sukladno Zakonu o turističkim zajednicama do kraja tekuće godine donosi Program rada i financijski plan za 2023. godinu. Kako bi se i predani programi manifestacija razmotrili u sklopu donošenja plana kojeg usvaja Skupština, Turistička zajednica Općine Brtonigla objavljuje JAVNI POZIV za podnošenje ZAHTJEVA za dodjelu potpore manifestacijama i projektima od turističkog značaja u 2023. godini
29.08.2022.
Turistička zajednica grada Umaga
Turistička zajednica grada Umaga pored redovitih sredstava za vlastite projekte i programe, u 2023. godini osigurat će određena financijska sredstva i za potporu manifestacijama i projektima od značaja za promociju destinacije, te objavljuje JAVNI POZIV za podnošenje ZAHTJEVA za dodjelu potpore manifestacijama u 2023. godini.
15.06.2022.
Turistička zajednica grada Novigrada - Cittanova
Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova objavljuje JAVNI POZIV za dostavu prijava za sudjelovanje u tradicionalnoj akciji nagrađivanja najuređenijih balkona i okućnica na području Grada Novigrada-Cittanova.
18.05.2022.
Turistička zajednica grada Novigrada - Cittanova
NATJEČAJ za radno mjesto - Turistički informator
19.04.2022.
Turistička zajednica grada Novigrada - Cittanova
NATJEČAJ za izbor i imenovanje direktora/ice Turističke zajednice grada Novigrada - Cittanova
29.03.2022.
Turistička zajednica Općine Brtonigla
NATJEČAJ za izbor i imenovanje direktora/ice Turističke zajednice Općine Brtonigla
22.03.2022.
Turistička zajednica grada Buja
NATJEČAJ za izbor i imenovanje direktora/ice Turističke zajednice grada Buja
08.03.2022.
Turistička zajednica grada Umaga
NATJEČAJ za izbor i imenovanje direktora/ice Turističke zajednice grada Umaga
16.12.2021.
Turistička zajednica grada Novigrada - Cittanova
Natječaj za radno mjesto Voditelj turističko-informativne djelatnosti:
08.11.2021.
Turistička zajednica grada Novigrada - Cittanova
Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova pored redovitih sredstava za vlastite projekte i programe u 2022. godini osigurat će određena financijska sredstva i za potporu manifestacijama i projektima od turističkog značaja čiji organizator odnosno nositelj nije TZG Novigrada-Cittanova. Ukoliko ste zainteresirani da TZG Novigrada-Cittanova u obzir za sufinanciranje uzme i Vaš projekt / manifestaciju, molimo Vas da ispunite priloženi obrazac, te da ga uz detaljni opis projekta dostavite najkasnije do 26. studenog 2021. godine, u elektronskom obliku na e-mail: info@novigrad-cittanova.hr, poštom ili osobno u Ured TZG-a: Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova, Mandrač 29a, 52466 Novigrad-Cittanova. U slučaju dostave poštom u obzir će se uzeti pošiljke s datumom otpreme do zaključno 26.11.2021. (vidljivo na poštanskom pečatu).
JAVNI POZIV za podnošenje ZAHTJEVA za dodjelu potpore manifestacijama i projektima u 2022. godini
04.10.2021.
Turistička zajednica grada Umaga
Turistička zajednica grada Umaga pored redovitih sredstava za vlastite projekte i programe, u 2022. godini osigurat će određena financijska sredstva i za potporu manifestacijama i projektima od značaja za promociju destinacije, te objavljuje
JAVNI POZIV za podnošenje ZAHTJEVA za dodjelu potpore manifestacijama i projektima u 2022. godini
01.09.2021.
Turistička zajednica Općine Brtonigla
Turistička zajednica Općine Brtonigla sukladno Zakonu o turističkim zajednicama do kraja tekuće godine donosi Program rada i financijski plan za 2022. godinu. Kako bi se i predani programi manifestacija razmotrili u sklopu donošenja plana kojeg usvaja Skupština, Turistička zajednica Općine Brtonigla objavljuje:
JAVNI POZIV za podnošenje ZAHTJEVA za dodjelu potpore manifestacijama i projektima u 2022. godini
01.03.2021.
Turistička zajednica grada Umaga
Turistička zajednica grada Umaga pored redovitih sredstava za vlastite projekte i programe, u 2021. godini osigurat će određena financijska sredstva i za potporu manifestacijama i projektima od značaja za promociju destinacije, te objavljuje:
Javni poziv za podnošenje ZAHTJEVA za dodjelu potpore manifestacijama u 2021. godini
07.10.2019.
Turistička zajednica grada Novigrada
Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova do kraja tekuće godine donosi Program rada i financijski plan za 2019. godinu:
Javni poziv za podnošenje ZAHTJEVA za dodjelu potpore manifestacijama u 2020. godini
27.08.2019.
Turistička zajednica Općine Brtonigla
Turistička zajednica Općine Brtonigla sukladno Zakonu o turističkim zajednicama do kraja tekuće godine donosi Program rada i financijski plan za 2020. godinu. Kako bi se i predani programi manifestacija razmotrili u sklopu donošenja plana kojeg usvaja Skupština, Turistička zajednica Općine Brtonigla objavljuje:
Javni poziv za podnošenje ZAHTJEVA za dodjelu potpore manifestacijama u 2020. godini
26.08.2019.
Turistička zajednica grada Umaga
Turistička zajednica Grada Umaga sukladno Zakonu o turističkim zajednicama do kraja tekuće godine donosi Program rada i financijski plan za 2020. godinu. Kako bi se i predani programi manifestacija razmotrili u sklopu donošenja plana kojeg usvaja Skupština, Turistička zajednica Grada Umaga objavljuje:
Javni poziv za podnošenje ZAHTJEVA za dodjelu potpore manifestacijama u 2020. godini
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
Image