Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Priroda i kampiranje
Novigrad

Kampiranje u Novigradu

Šarmantni istarski gradić Novigrad može se pohvaliti s dva lijepo uređena i višestruko nagrađivana kampa uz more - Aminess Maravea Camping Resort i Aminess Sirena Campsite. Oba su kao stvorena za istinske ljubitelje prirode, a nude smještaj na parcelama i u moderno dizajniranim mobilnim kućicama.

Kamp Aminess Maravea

Aminess Maravea Camping Resort 4*, smješten je 4 km sjeverno od centra Novigrada. U zagrljaju hrastove šume, mora i sunca, pruža toplo utočište daleko od brige i stresa. Osim potpuno opremljenih prostranih parcela, nudi tematski uređena sela s kućicama za odmor – Amber Sea Luxury Village, Relax Village, Miramì Family Village, Istrian Village, Mediterranean Premium Village.
Za zabavan, opuštajući ili aktivan odmor Aminess Maravea Camping Resort ima cijeli niz sadržaja, od uređenih plaža, atraktivnog kompleksa bazena Loop uz dodatnih sedam bazena za djecu i odrasle, plimnog kupališta, barova i BBQ pointa do bogatog cjelodnevnog sportskog i animacijskog programa te raznih sportskih terena.

Kamp Aminess Sirena

Kamp Aminess Sirena 4* udaljen je tek nekoliko minuta romantične šetnje od centra Novigrada, a glasi kao jedan od najuređenijih u Istri. Okružen mirisnim borovima i zavodljivim uvalama, idealan je za goste koji vole spoj odmora u prirodi i izleta u urbane sredine. Nudi smještaj na komfornim i potpuno opremljenim parcelama, u luksuznim mobilnim kućicama Bella Vista, Sirena Premium Village te u ekonomičnim mobilnim kućicama Sirena Classic.
U kampu je moguće provesti opuštajući dan na osunčanoj plaži, družiti se u restoranima ili u obližnjem centru ljetne zabave Punto Mare fun & beach zone, provesti zabavan dan s animatorima za djecu i odrasle ili uživati u omiljenim sportskim aktivnostima.
Kampovi Aminess Sirena i Aminess Maravea svega su nekoliko kilometara udaljeni od uzbudljivog vodenog parka Istralandia, jednog od najatraktivnijih u Europi. Nadohvat ruke su i brojni zanimljivi istarski gradići, prirodne ljepote i biciklističke staze.
Tags:
#kamp
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku