Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Priroda i kampiranje
Novigrad

Aminess Maravea Camping Resort

Sve za najljepši obiteljski odmor na jednome mjestu

Samo 4 km od centra Novigrada smjestio se Aminess Maravea Camping Resort, prava kamping oaza prilagođena odmoru za cijelu obitelj. U okruženju vinograda i maslinika, u blizini hrastove šume i čistog Jadrana moderni kamp nudi sve za idealan ljetni bijeg od svakodnevice. Aminess Maravea Camping Resort također je nositelj najprestižnije svjetske kamping nagrade, Superplatz 2022., koju izdaje njemački ADAC - što je još jedan dokaz da ste odabrali pravo mjesto za odmor!

Bogato opremljen kamping resort

Aminess Maravea Camping Resort pruža smještaj na oko 800 uređenih parcela površine od 89 do 120 metara četvornih te više od 250 Holiday homeova. Resort je opremljen i s nekoliko specifičnih "sela", svako sa svojom posebnošću. Primjerice, Miramì Family Village prilagođen je za boravak obitelji s djecom, Istrian Village ima ekološki uzgojen povrtnjak, dok je Mediterranean obogaćen nasadima mediteranskoga bilja.
Najnoviji kapaciteti resorta uključuju 115 Premium parcela s kompletnom infrastrukturom, uređene Luxury parcele u prvome redu do mora te jedinstveni Amber Sea Luxury Village s 25 mobilnih kućica uz plažu. Kamp je nedavno dobio i novi kompleks bazena s dječjim bazenom i opremljenim sunčalištem, koji mogu koristiti svi gosti.
Gurmani će svakako doći na svoje kada se zapute u Restaurant Loop sa show cookingom i cjelodnevnom ponudom hrane uz bazene. Za ljubitelje roštilja tu je pak BBQ Point - grill zona smještena uz plažu, a u neposrednoj blizini nalazi se i a la carte restoran Capa. A nakon ukusnih zalogaja, valja malo i prošetati, i to slikovitom morskom šetnicom koja ima photo point! Navečer se pak možete opustiti uz koktel u lounge baru One Second na plaži.

Obilje sportskih sadržaja

Za one sportskog duha sadržaja ne nedostaje, i to zahvaljujući Sportskom centru kampa. Gostima je na raspolaganju aerobik, vanjski fitness, polivalentno igralište (nogomet, rukomet, košarka), teren za beach volley, biciklistička staza koja prolazi kroz kamp, igrališta za tenis te mini-golf. Ljubitelji rekreacije na vodi mogu iznajmiti kajake, pedaline i vodene skutere te se zabaviti u vodenom parku u sklopu kampa, a zasigurno će željeti posjetiti i aquapark Istralandiju koji je udaljen tek 7 km.

Za malu i malo veću djecu

Vaši mališani zasigurno će uživati u dječjim igralištima te edukativno-kreativnim radionicama i animaciji koja se organizira u kampu. Ona malo starija djeca mogu se pak zabaviti u teen roomu s lounge zonom, uz različite dnevne i večernje programe.
Kamp je pokriven Wi-Fijem te raspolaže moderno opremljenim sanitarnim čvorovima. Gostima je na raspolaganju i pekarnica te novouređena trgovina. U kampu su dobrodošli i kućni ljubimci, odnosno manji psi i mačke, a za najbolje čovjekove prijatelje predviđeno je i ograđeno vježbalište, tuševi za pse, plaža za pse te dog wash sustav. Ukratko, Aminess Maravea Camping Resort nudi sve za najbolji obiteljski odmor na jednome mjestu. I još više od toga!
Tags:
#kamp
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku