Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Ostalo
Umag

Camping Stella Maris

Camping Stella Maris krase 4 zvjezdice i vrhunska lokacija u Umagu, u žiži događanja, na pješačkoj udaljenosti od plaža, ATP teniskog turnira i brojnih prilika za zabavu i aktivnosti. Tražite li obiteljski kamp u Istri u kojem će vaša djeca imati bezbroj zanimacija svaki dan, Stella Maris je pravo mjesto za vas.
Odmor u centru događanja
  • Kamp je od centra Umaga udaljen samo 2 km. Ta je udaljenost zapravo prednost, jer ga od grada dijeli lijepo uređena obalna šetnica koju je čisto zadovoljstvo propješačiti ili njome biciklirati. Ako se radije vozite, sjednite u turistički vlakić koji je prava atrakcija za mališane!

  • Camping Stella Maris nudi 450 parcela različitih veličina i vrsta kao i mobilne kućice. U sklopu nedavne obnove u kampu su uređeni novi kompleks bazena, restoran i zona recepcije te dječje igralište. 

  • Stella Maris je pravo odredište za aktivan odmor, poznato prije svega po teniskim terenima, ali i višenamjenskim terenima za rukomet, nogomet, košarku i odbojku, biciklističkim stazama te vodenim sportovima. U blizini su jahački centar, ronilački centar i vrlo popularan adrenalinski park. 

Uživajte u uzbudljivom kampiranju sa cijelom obitelji!
 Kontakt i lokacija
Stella Maris 9A, 52470 Umag, Istra, Hrvatska
N 45° 452 05 E 13° 522 07
E: stella.maris@istracamping.com
T: +385 52 710 900
Otvoreno: od travnja do listopada
Tags:
#obale i plaže
#kamp
#odmor
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku