Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Priroda i kampiranje
Umag

Camping Kanegra

Naturistički kamp Camping Kanegra smjestio se u turističkom naselju Kanegra, 10-ak kilometara od Umaga. Tik uz šljunčanu plažu i prozirno more, pruža iskonski doživljaj kampiranja na parcelama okruženim mirisnim borovima. Iz cijele uvale, koja se smatra jednom od najatraktivnijih u sjeverozapadnoj Istri, pruža se otvoren pogled na komadić slovenske rivijere sa šarmantnim gradovima Portorož i Piran.

Smještaj pod vedrim nebom

Gostima su na raspolaganju 193 parcele površine od 60 do 80 m2. Parcele su za najviše šest gostiju i sve imaju priključak za struju, a dio je opremljen i priključkom za SAT TV. Za praktičniji odmor u prirodi tu su i 2 sanitarna čvora s tuševima, umivaonicima, perilicom rublja, prostorom za pranje posuđa, odjeljcima za djecu i bebe te tušem za kućne ljubimce.

Kad poželite aktivnosti...

Za one koji žele provesti aktivan odmor u blizini kampa nalaze se „off road“ biciklističke ture, odbojku na pijesku i višenamjensko igralište. Uz nadoplatu se nude još teniski tereni, sportovi na vodi, bicikli, stolni tenis i minigolf. Nad kampom vijuga cesta nekadašnje željezničke pruge Parenzana na kojoj se danas rado rekreiraju biciklisti, trkači i planinari. Toplo preporučujemo da je otkrijete zbog izvrsnih pogleda na prelijepe slovenske solane, more i brodove.

Kuhati ili ne kuhati?

Bez obzira na to kako zamišljate svoje obroke u kampu, ovdje možete sve – uživati u vlastitim kulinarskim kreacijama na svojoj parceli ili u zoni za roštiljanje, odabrati omiljeno jelo u à la carte restoranu ili pizzeriji i osvježiti se ljetnim pićem na terasi café bara ili beach bara.

Pet friendly kamp

Camping Kanegra idealan je izbor za kampiranje s kućnim ljubimcem. Opuštajuće šetnje i zajednička kupanja na plaži za ljubimce, popodnevni drijemež uz šum valova i trgovina s potrepštinama za vašeg četveronožnog prijatelja učinit će vaš odmor bezbrižnijim no ikad.
Kampiranje u Kanegri je jednostavno, prirodno i bez mnogo suvišnih efekata. Baš po mjeri kampista koji to cijene. Jeste li vi među njima?
Tags:
#kamp
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku