accomodation
Sve destinacije
Dropdown arrow
Kampovi
Dropdown arrow
Bookmark
starstarstarstar

Camping Park Umag

Camping Park Umag zelena je oaza s prekrasno uređenim okolišem i prostranim parcelama za obiteljsko kampiranje. Dođite zbog sunca i mora, brojnih jutarnjih i večernjih aktivnosti za djecu i odrasle, roštiljanja uz more i šetnji parkom prepunim autohtonog mediteranskog bilja.

Zaigrajte tenis ili odbojku, vozite bicikl ili trčite uz more uređenom šetnicom duž cijelog kampa. Gosti kampa Camping Park Umag mogu uživati u novom kompleksu bazena koji je, s više od 1700 m2 ukupne vodene površine, među najvećima u istarskim kampovima! U neposrednoj blizini novog kompleksa bazena, koji se nalazi nadomak uvale Canova, je i nova zona sa Premium mobilnim kućicama.

Bookmark
starstarstarstar

Camping Stella Maris

Ako želite biti u centru događanja, od ATP teniskog turnira do bezbroj prilika za zabavu i aktivnosti, gdje će klinci imati što raditi svaki dan, Camping Stella Maris je idealan kamp za vas. Na izbor vam je više od 450 parcela različitih veličina i tipologije, na samo nekoliko minuta od plaže. Smješten u istoimenom resortu, Stella Maris ima sve što čini savršeno ljeto: barovi, klubovi, restorani, dućani, koncerti i još toliko toga što stvara prepoznatljivo ozračje koje samo ovdje možete naći.

Bookmark
starstarstarstar

Camping Savudrija

Netaknuta priroda u kampu Savudrija stalni je podsjetnik da je ovo zaista posebno mjesto. Uronjen u mirisnu borovu šumicu uz samo more, kamp je savršen odabir za sve ljubitelje prirode. Uživajte u nezaboravnim vidicima i zalascima sunca u more.

Bookmark
starstarstarstar

Camping Kanegra

Ako volite topli dodir sunca, nježni povjetarac i divno more – dođite u Kanegru, jedini naturistički kamp u blizini Umaga, udaljen desetak kilometara od grada.

More je čisto i privlačno, dok borovi čine ugodnu sjenu. U ovom malom i intimnom kampu, plaža je na najviše pet minuta šetnje od vaše parcele. Kamp je potpuno opremljen i uređen, a njegova skrivena lokacija jamstvo privatnosti.

Bookmark
starstarstarstar

Holiday Homes Aminess Sirena

OTVORENJE - 01.04.2021.

Kamp nudi i smještaj u potpuno opremljenim mobilnim kućicama, popularnim medu kampistima diljem Europe, kao idealan spoj doživljaja kampa i apartmana, prirode i komfora. Kampiranje u mobilnim kućicama pruža veću komociju od one koju ste možda očekivali u kampu, a pritom zadržava sve adute kampiranja - boravak u prirodi, more i sunce nadohvat ruke te brojne prilike za rekreaciju i sport.

Odvažite se na nešto drukčiji odmor i budite među prvima koji će iskušati naše nove mobilne kućice. Kamp Aminess Sirena je poznat po redu i čistoći, a takvu su kulturu dobrim dijelom izgradili naši dragi gosti. Na parcelama i stazama teško ćete pronaći i najmanji papirić, čak i u jeku sezone kada je kamp dupkom pun. Mnogo pažnje posvećujemo urednosti i ponosimo se činjenicom da za to dobivamo pohvale od gostiju.

Odgovarajući na potrebe suvremenog gosta kojem je prijenosno računalo često potrebno i na godišnjem odmoru, Holiday Homes u Aminess Sireni svim svojim kampistima osigurava i bežićnu internetsku vezu (WLAN) u čitavom kampu.

Holiday Homes u Aminess Sireni organizirani su u zasebnim cjelinama kao sela:

- Bella Vista

- Sirena Premium Village

- Sirena Village Prestige

- Sirena Classic

Zavisno o selu, veličina kućica varira od 24m2 do 40 m2 a sadrže jednu ili dvije kupaonice i dvije ili tri spavaće sobe, prostranu terasu, satelitski TV, klima uređaji, kompletno opremljenu kuhinju i kapacitet za prihvat do 6 osoba.

Opustite se u odabranoj vrsti kućica i uživajte u udobnost koju nudi ovaj hotel na otvorenom.

Bookmark

Camping Finida

Na pola puta između Novigrada i Umaga nalazi se kamp Finida, uronjen u borovu hladovinu, kraj kamenitih plaža.

Održavan i opremljen modernom kamping infrastrukturom, nudi idealno mjesto za opuštajuće odmore u prirodi. Unajmite bicikl i zaputite se u unutrašnjost istražujući staze oko obližnjih gradova, ili dalje u Terru Magicu. Istra je prepuna pitoresknih sela, vinarija i konoba koji samo čekaju da ih otkrijete.

Bookmark
starstarstarstar

Aminess Maravea Camping Resort

Četiri kilometra udaljen od Novigrada gostima će osigurati dodir sa suštinom života u mediteranskoj prirodi - na samo korak od čistog Jadranskog mora čije plave vode pozivaju na raznolike istraživačko-sportske aktivnosti ili samo na relaksaciju na jednoj od prekrasnih plaža plave Istre. No, boravak u kampu i netaknutoj prirodi ipak ne mora značiti potpunu izolaciju od vanjskog svijeta - Holiday homes Maravea Camping Resort imaju efikasan pristup bežičnom internetu na cijelom svom području.

Pronađite ugodan kutak te se jednostavno priključite na WLAN na bilo kojem mjestu u kampu. Vjerujemo da će ova pogodnost posebno razveseliti mladu populaciju.

Holiday homes Maravea Camping Resort organizirani su u zasebnim cjelinama kao sela:

- Amber Sea Luxury Village

- Miramì Family Village

- Istrian Premium Village

- Mediterranean Premium Village

-Relax Premium Village

- Holiday homes Classic

Zavisno o selu, veličina kućica varira od 24m2 do 35 m2 a sadrže jednu ili dvije kupaonice i dvije ili tri spavaće sobe, prostranu terasu, satelitski TV, klima uređaji, kompletno opremljenu kuhinju i kapacitet za prihvat do 6 osoba. Do kućica vodi staza, a naselje funkcionira kao prava ruralna zajednica s roštiljem i prostorom za djecu. Upoznajte susjede, uživite se u istarsku svakodnevnicu, kampirajte u Novigradu na još bogatiji način.

Bookmark

Mobile Homes Sunset Beach

Mobilne kućice Sunset Beach se nalaze u maloj uvali Zambratija, pored Umaga. Smješten je u mirnom okruženju neposredno uz pješčanu plažu, kamp nudi četiri luksuzne mobilne kućice opremljene sa 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, kuhinjom, dnevnim boravakom i prostranim terasama.

Bookmark

Kamp odmorište Lighthouse

Kad god poželite odmor u tišini mora usred modrozelene istarske idile,
vrata našeg mini kampa su vam otvorena.
Baš kao i pogled na romantični svjetionik koji je naš zaštitni znak.

Tijekom cijele godine nudimo vam smještaj na 32 prostrane parcele s priključkom za struju i vodu, moderan sanitarni čvor i našu 24-satnu podršku.

Želite li istraživati sjeverozapadnu Istru i njene beskrajne mogućnosti za rekreaciju, opuštanje i hedonizam, mini kamp Lighthouse idealna je baza.

Bookmark
starstarstar

Kamp Veli Jože

pin

Umag

+385 (0)1 6426 600

Kamp Veli Jože nalazi se na najzapadnijem dijelu istarskog poluotoka, u čudesnoj mediteranskoj šumi s pogledom na luku Savudrija. Osim brojnih sportskih igrališta i raznolike ponude vodenih sportova, kamp nudi mogućnost istraživanja biciklističkih staza i šetnica te brojne izlete u unutrašnjost poluotoka. Veli Jože gostima pruža priliku da bez komoditeta svakodnevice urone u samu esenciju prirode i opuštanje kakvo dugo nisu iskusili.

Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku