Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Moje putovanje
Close icon
Planirane aktivnosti: 0
Tvoje putovanje još uvijek je prazno :(
Pronađi što ti se sviđa i spremi u „Moje putovanje“.
Bookmark
Image
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
13 srp 24
Savudrija
Kultura i umjetnost

Predstava "Džepna apokalipsa"

Treća i zadnja etapa ovogodišnjeg izdanja putujuće kazališne smotre “Il Carro di Tespi, Talijansko kazalište na trgu” na programu je u subotu 13. srpnja u Savudriji (ispred svjetionika) s predstavom Džepna apokalipsa (Fettarappa Sandri/Guerrieri, Rim).
Početak predstave je u 21 sat, a predviđeni su i podnaslovi na hrvatskom i engleskom jeziku. Ulaz je besplatan, dok broj mjesta ovisi o raspoloživosti istih.

DŽEPNA APOKALIPSA

Herojsko-komična jednočinka, u kojoj se Bog pojavljuje bez upozorenja u samoposluzi u predgrađu Rima kako bi najavio kraj svijeta. Samo ga amorfni mladić shvaća ozbiljno, postavši prorok posljednjih vremena, u pratnji anđela Apokalipse. Između ironije i dubine, dva mlada apostola prelaze grad koji već proživljava vlastito svakodnevno izumiranje, nudeći oštar pogled na ljudsku dekadenciju.

Projekt je osmišljen od strane Talijanske drame HNK Ivana pl. Zajca Rijeka, te COMITES-a Rijeka, u suorganizaciji s Talijanskom Unijom i Zajednicama Talijana Krasica, Tar “Giovanni Palma” i Savudrija te njihovim općinama i turističkim zajednicama (Buje, Tar-Vabriga, Umag), uz potporu Talijanskog instituta za kulturu Zagreb, Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina i TRY theatre, uz pokroviteljstvo Generalnog konzulata Italije u Rijeci i Upravnog odjela za kulturu i zavičajnost Istarske županije.
Tags:
#kultura i umjetnost
#zabava
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
Image