Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Kultura i umjetnost
Grožnjan

Ulicama Grožnjana

Zavirite u čaroliju ulica Grožnjana! Ovaj prekrasni grad otkriva tisućljetnu povijest i autentičnu atmosferu koja privlači brojne posjetitelje iz cijelog svijeta.
  • Ulice Grožnjana čine labirint koji otkriva bogatu baštinu i kulturu ovog područja. Svaki korak donosi novo iznenađenje - šarene fasade, slikovite kamene uličice, živopisni cvjetni aranžmani i mnoštvo umjetničkih galerija i radionica. Grožnjan je ponosni dom mnogih umjetnika, slikara, kipara i glazbenika. Ulice Grožnjana nadahnjuju kreativnost i pružaju plodno tlo za izražavanje umjetničkih talenata. Svake godine održavaju se ExTempore slikarska manifestacija i Jazz is Back!BP Jazz Festival, koji okupljaju umjetnike iz različitih zemalja i predstavljaju izložbe, koncerte i predstave. To je prilika da potpuno uronite u svijet umjetnosti i doživite nevjerojatnu energiju koja pulsira kroz naše ulice.

  • No, ne privlači posjetitelje u naš grad samo umjetnost. Ulice Grožnjana također su dom izvrsnih restorana i kafića, gdje možete uživati u autentičnoj istarskoj kuhinji i kušati vrhunska vina iz naše regije. Ovdje se ljubitelji hrane i vina mogu prepustiti gastronomskim čarolijama i uživati u nezaboravnim okusima.

  • Za one koji vole prirodu i aktivnosti na otvorenom, okolica naših ulica nudi brojne mogućnosti. Možete istraživati pješačke staze koje vode kroz prekrasne vinograde i maslinike, te uživati u netaknutoj prirodi koja nas okružuje.

  • Ulice Grožnjana su mjesto gdje se susreću povijest, umjetnost, kultura i priroda. Privlače nas i pozivaju da otkrijemo njihovu jedinstvenu ljepotu. Stoga vas srdačno pozivamo da posjetite naš grad i doživite nevjerojatnu privlačnost ulica Grožnjana. Očekuje vas dobrodošlica s toplim osmijehom, srdačnost naših stanovnika i nezaboravni trenuci koje ćete pamtiti.

Dobrodošli u Grožnjan - mjesto koje će vas osvojiti svojom neodoljivom magijom!

Tags:
#kultura i umjetnost
#prirodne ljepote
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku