Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Gourmet ponuda
Novigrad

Restoran Half 8

Oda kreativnoj regionalnoj kuhinji

Koncept à la carte restorana Half 8, koje Aminess otvara u sklopu svojih vrhunskih objekata na jadranskoj obali, promovira mediteransku kuhinju i stil života. Gostima se tako omogućuje da uživaju u lokalnim jelima u prekrasnom ambijentu otvorenih terasa tik uz more.

Što Half 8 izdvaja od drugih restorana

Poseban fokus brenda Half 8 je gourmet ponuda koja nastaje u suradnji s domaćim chefovima poput Davida Skoke, Melkiora Bašića, Matije Bogdana i Hrvoja Zirojevića. Osim kreiranja menija, ovi velikani hrvatske kulinarske scene vode i tečajeve za mlade kuhare i radnike zaposlene u tim objektima. Na taj se način gostu osigurava prvorazredno gourmet iskustvo koje odražava vrijednosti, kulturu i identitet naše zemlje.

U pravo vrijeme, na pravom mjestu

Ime restorana Half 8 poziva na večeru u pola osam, a lokacije na kojima se nalazi obećavaju obrok uz nezaboravan pogled. Jelovnik je sastavljen od ribljih specijaliteta, selekcije odležanih mesa, domaćih tjestenina, jela s roštilja, burgera i slastica. Ponudu upotpunjuju bogate vinske karte, craft piva, aperitivi i kokteli.
U Half 8 restoranima za sada možete uživati u centru Novigrada, u Crikvenici u sklopu Aminess Younique Narrivi Hotela te na Pagu u Aminess Avalona Camping Resortu.
Vidimo se na večeri u Half 8!
Tags:
#AminessHotels
#AminessGourmet
#istarske delicije
#vino
#restorani
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
Image