Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Moje putovanje
Close icon
Planirane aktivnosti: 0
Tvoje putovanje još uvijek je prazno :(
Pronađi što ti se sviđa i spremi u „Moje putovanje“.
Bookmark
Image
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Gourmet ponuda
Novigrad

Maslinovo ulje Vergal u prestižnom društvu najboljih svjetskih ulja

Znate li da je Istra proglašena najboljom maslinarskom regijom na svijetu? Oko 60 njenih ulja uvršteno je u najkvalitetnija svjetska ulja, a mnoga od njih dolaze upravo iz sjeverozapadne Istre. U toj elitnoj skupini nalazi se višestruko nagrađivano ekstra djevičansko ulje Vergal  koje proizvodi hotelska kuća Aminess iz Novigrada.  

Tekuće novigradsko zlato

Aminess ima dva maslinika u neposrednoj blizini svojih hotela i kampova s ukupno 1836 stabala sorti leccino, frantoio, pendolino i istarska bjelica. Svaka od njih daje ulja specifičnih aroma koja su savršen začin svakog mediteranskog jela. Osim izvanrednog okusa, baš kao i sva kvalitetna ekstra djevičanska maslinova ulja Vergal je i izuzetno zdrav zbog bogatstva nezasićenih masnih kiselina, polifenola i vitamina E.  

Dobitnik brojnih svjetskih priznanja

Vergal Frantoio je na njujorškom međunarodnom natjecanju maslinovih ulja 2017. osvojio najprestižniju nagradu u kategoriji „Best of Class“ potukavši konkurenciju od preko 800 proizvođača iz 26 zemalja svijeta. Vergal je također već stalna postava specijaliziranog vodiča najboljih ekstra djevičanskih maslinovih ulja Flos Olei, a dobitnik je i nekoliko medalja i certifikata kvalitete.

Dragocjen suvenir i

poklon za svaku priliku

Ako želite ponijeti dio Istre s odmora ili okus svog jedinstvenog iskustva podijeliti s vama dragim osobama, nema boljeg izbora od prigodno upakiranog Vergala. Možete ga pronaći u objektima Aminessa u Novigradu te u specijaliziranoj web trgovini.  Pikantan ili voćan, čisti ili blend – pronađite Vergal koji će se odlično sljubiti s vašim omiljenim specijalitetima i uživajte u vrhunskim plodovima istarskih maslina!
Tags:
#maslinovo ulje
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku