Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Gourmet ponuda
Novigrad

Aminess Cooking with Class by David Skoko

Kuhajte s jednim od najboljih hrvatskih chefova

David Skoko nije samo ribarov sin, vlasnik uspješne konobe i vrsni kuhar. On je prije svega topla i karizmatična osoba koja s lakoćom prenosi znanje i strast prema hrani. Proslavila su ga jela od ribe koju zna iskoristiti od glave do repa, no od njega ćete naučiti i još mnogo trikova i tajni zanata, stoga ne propustite priliku učiti od najboljih!

Kako izgleda radionica

Aminess Hotels & Resorts već tradicionalno organizira kuharsku radionicu sa superzvijezdom hrvatske gourmet scene Davidom Skokom. Mjesto radnje je kuhinja Aminess Maestral Hotela u Novigradu, a radionica traje četiri sata tijekom kojih ćete naučiti pripremiti nekoliko jela od lokalnih namirnica. Grupe su sastavljene od najviše 16 sudionika, stoga ćete imati svu Davidovu pažnju. Osim tečaja kuhanja, očekuje vas i edukacija o proizvodnji maslinova ulja te kušanje Vergala, jednog od najboljih hrvatskih ulja, čiju ćete bočicu dobiti na poklon.

Tko kaže da kuhanje i odmor ne idu zajedno?

Uz radionicu možete rezervirati i poseban paket sa smještajem u vrhunskom hotelu Aminess Maestral i u slobodno vrijeme napuniti baterije u wellness centru s bazenom i saunama. Možete se i rekreirati u hotelskoj teretani ili bližoj okolici koja poziva na vožnje biciklom ili pješačenje u prirodi. Na samo desetak minuta hoda čeka vas šarmantni Novigrad s mnoštvom sadržaja koji će začiniti vaš kulinarski vikend!
Tags:
#AminessHotels
#AminessGourmet
#Half8restaurant
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
Image