Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate

Uvjeti korištenja

Coloursofistria.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Obrada osobnih podataka vrši se u skladu sa Pravilima Privacy Policy.

UVJETI KORIŠTENJA

Dobrodošli na službene turističke stranice sjevorozapadne Istre (Umag, Novigrad, Brtonigla i Buje) www.coloursofistria.com, a kojima upravlja trgovačko društvo ISTRA D.M.C d.o.o. (dalje: ISTRA DMC). Korištenjem bilo kojeg dijela naših web stranica (u nastavku COI.com) te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost
Korisnicima ove internetske stranice biti će omogućeno objavljivanje vlastitih podataka ili dokumenata uz prethodnu suglasnost ISTRA DMC. ISTRA DMC neće biti odgovoran, po bilo kojoj osnovi, za naknadu štete ili izmakle dobiti koja bi korisniku mogla nastati uslijed objave tih podataka ili dokumenata. U svakom slučaju, ISTRA DMC zadržava pravo uskratiti objavu takvih podataka ili dokumenata, ukoliko smatra ili posumnja da bi se objavom njihova sadržaja počinilo kazneno djelo, prekršaj ili djelo protivno prisilnim propisima, dobrim poslovnim običajima i moralu društva.

AUTORSKA PRAVA

Colourofistria.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Coloursofistria.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Obrada osobnih podataka vrši se u skladu sa Pravilima privatnosti

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Colourofistria.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i COI.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Colourofistria.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Obrada osobnih podataka vrši se u skladu sa Pravilima Privacy Policy.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Colourofistria.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.
Ovi Uvjeti korištenja vrijede od 03.09.2019.
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
alt logo