Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Moje putovanje
Close icon
Planirane aktivnosti: 0
Tvoje putovanje još uvijek je prazno :(
Pronađi što ti se sviđa i spremi u „Moje putovanje“.
Bookmark
Image
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
03 kol 24
Motovunske zidine
Zabava

“Wine Garden | Motovun Wine Experience” vinsko - glazbena večer

Vinari Motovunštine i Turistička zajednica općine Motovun pozivaju vas u subotu 3.8.2024. s početkom u 20.30 sati na „Wine Garden“ | Motovun Wine Experience.

Vinsko - glazbena večer će se održati na atraktivnoj lokaciji, u vrtu motovunskih zidina. U prekrasnom ambijentu srednjovjekovnih zidina, na samom vrhu Motovuna, posjetitelji će moći uživati u vrhunskim vinima s kojima će se predstaviti najbolje motovunske vinarije.
Osim u vrhunskim motovunskim vinima, tijekom ljetne vinske večeri na vrhu čarobnog Motovuna moći ćete uživati u prekrasnom glazbenom programu „Najljepše od Olivera” u izvedbi sjajnog mladog pjevača Antonija Krištofića, kojim se obilježava šesta godišnjica odlaska Olivera Dragojevića, velikana hrvatske glazbe.
Posjetitelji će na glavnom motovunskom trgu (u info uredu) moći kupiti degustacijsku čašu po cijeni od 7 EUR (uključena je okovratna vrećica za čašu i jedan degustacijski bon). Cijena degustacijskih bonova je 1,50 EUR (svježa vina) i 2,50 EUR (odležana vina). Za ukusne suhomesnate zalogaje koji odlično idu uz vrhunska vina zadužen je OPG Žminjski gušti iz Žminja.
Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i priuštite si čarobnu vinsko - glazbenu večer pod zvijezdama, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Istri!
Tags:
#vino
#kultura i umjetnost
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
Image