Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Moje putovanje
Close icon
Planirane aktivnosti: 0
Tvoje putovanje još uvijek je prazno :(
Pronađi što ti se sviđa i spremi u „Moje putovanje“.
Bookmark
Image
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
01 svi 24
Karpinjan, Novigrad, 11:00
Zabava

Prvomajski piknik

Na prostranoj zelenoj livadi, u hladu borovog šumarka tik uz more, cjelodnevnim druženjem u prirodi, uz različite sportsko-rekreativne, gastronomske i glazbeno-animacijske sadržaje, novigradski domaćini i njihovi dragi gosti i ove će godine uživati na Prvomajskom pikniku u Karpinjanu.
Program će započeti u 11 sati rekreativnom šetnjom i vožnjom biciklima iz Karpinjana, dijelom uz obalnu šetnicu, a potom pješačkom i bike stazom do nekoliko kilometara udaljene Dajle i natrag. Svi sudionici rekreativnog bike&walk-a po povratku imat će osiguran obrok po promotivnoj cijeni.
Sve posjetitelje Piknika od 13 sati očekuje prigodna gastro-ponuda po promotivnim cijenama, a bit će tu i rent-a-grill. Dočekat će vas čisti i zagrijani roštilji koje ćete moći iznajmiti na onoliko vremena koliko vam je potrebno da se ispeku namirnice koje ste ponijeli sa sobom. Osim hrane i pića, prvomajski piknik nudi zabavu uz glazbu uživo, a na samoj lokaciji možete uživati u sportskim igrama i opuštenom druženju u prirodi s obitelji i prijateljima.
Tags:
#priroda i okoliš
#priroda
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku