Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
11 svi - 12 svi 24
Mandrač, Novigrad
Sport

Memorijalni turnir u podvodnom ribolovu „Erik Radin“

Turnir u podvodnom ribolovu održava se svake godine u znak sjećanja na nesretno stradalog Erika Radina, 22-godišnjeg sportskog ribolovca, hrvatskog reprezentativca i svjetskog prvaka u udičarenju s brodice 2010. godine. Njegova obitelj je, uz pomoć kolega i prijatelja, osnovala Sportsko ribolovni klub Erik Radin, a kao jedna od prvih većih aktivnosti bio je ovaj memorijalni turnir.
Osim samoga natjecanja u podvodnom ribolovu, dvodnevni turnir donosi i niz drugih pratećih sadržaja, poput zanimljivih predavanja, a uvijek je tu i atraktivno javno vaganje natjecateljskog ulova u novigradskoj lučici Mandrač.
S obzirom da ove godine klub slavi, 10. godišnjicu postojanja i ovog natjecanja, bit će hrane, pića, pjesme i plesa kako za natjecatelje, tako i za stanovnike Novigrada i goste.
U nedjelju će se održati natjecanje u kuhanju brodeta na koje se može prijaviti svatko tko se smatra majstorom brodeta kojeg svi hvale. Izazov je primamljiv: priprema se s ribom i drugim morskim organizmima koje će izloviti natjecatelji turnira. Nakon proglašenja pobjednika, u skuhanim brodetima moći će uživati Novigrađani i gosti grada koji odluče nedjeljno popodne provesti na Mandraču. Odaberite si partnera za kuharsku avanturu i prijavite se najkasnije do 11.5. na udruga.erikradin@gmail.com ili na +385915469431, +385989901496 .
Tags:
#aktivnosti na vodi
#obale i plaže
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku