Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Moje putovanje
Close icon
Planirane aktivnosti: 0
Tvoje putovanje još uvijek je prazno :(
Pronađi što ti se sviđa i spremi u „Moje putovanje“.
Bookmark
Image
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Wellness i more
Buje

Prestige Wellness & Spa – Luxury Boutique Hotel Mulino

Prestige wellness & Spa pruža intimno okruženje za jedinstveno uživanje u nezaboravnoj oazi čistog luksuza.
Sjeverozapadna Istra nudi više wellness centara s pravom lepezom masaža za oslobađanje od stresa i umora. Jedan je od njih i wellness kompleks u Luxury Boutique Hotelu Mulino, smještenom na hrvatsko-slovenskoj granici, nekoliko kilometara sjeverno od Buja.

Razmazite se u wellnessu

Luxury Boutique Hotel Mulino pruža nezaboravno wellness iskustvo u svom Prestige Wellness & Spa centru, jednom od vodećih u sjeverozapadnoj Istri. Ovaj nagrađivani wellness centar prostire se na tisuću kvadrata u zatvorenom te isto toliko na otvorenom prostoru. 
Njegovo umirujuće ozračje savršeno je za opuštanje i povratak unutarnjeg mira. Najbolje tehnike orijentalnih i suvremenih masaža te tretmani za njegu lica i tijela vrhunskom kozmetikom učinit će da doživite čistu zen relaksaciju, zaboravite na sve brige te jedva čekate isprobati što vas još čeka. 
Wellness centar pokazao se i pravim mjestom za punjenje baterija. Antistresna aromaterapija „Oda licu i tijelu“, tretman lica „Kamilica i magareće mlijeko“ ili anti-age ritual „Miris mošta“ samo su neki od jedinstvenih tretmana koji vam otkrivaju mirise Istre. Među najpopularnijim programima ljepote ističu se luksuzni tretmani lica i tijela prestižnom kozmetikom te luksuzni rituali poput „Royal citrus experience“, „Royal oxygen treatment“, „Diamond experience rose massage“ te „Quirogolf massage“ (masaža golf-lopticama).
Isprobajte različite tipove sauna, namakanje u unutarnjem bazenu s hidromasažnom kadom te brčkanje u vanjskom bazenu uz prekrasan pogled.
Kompleks obuhvaća:
  • TURSKA KUPELJ

  • RIMSKA SAUNA

  • FINSKA SAUNA

  • FITNESS STUDIO

  • UNUTARNJI BAZEN S HIDROMASAŽOM

  • VANJSKI BAZEN

  • TUŠEVI DOŽIVLJAJA

  • RELAX ZONA

  • KUTAK ZA OSVJEŽENJE UZ VELIK IZBOR VOĆA I ČAJEVA

  • BEAUTY ZONA

Wellness kompleks hotela Mulino pravo je mjesto za one što traže temeljiti odmor i oporavak od svakodnevnih napetosti. Opuštanju će doprinijeti i mogućnost šetnje prirodom i bavljenja sportom, vrhunska kuhinja te niz drugih hotelskih sadržaja.
Kontakt:
Škrile 75a, Buje
Tel. +385 52 725 300
E-mail: wellness@mulino.hr
Web: www.mulino.hr
Tags:
#wellness i more
#wellness
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
Image