Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Zabava
Umag

Upoznajte Adventure Park Jangalooz Umag

U idiličnom okruženju Umaga nalazi se pravo mjesto za sve ljubitelje avanture - Adventure Park Jangalooz Umag. Smješten u borovoj šumici tik uz turističko naselje Camping Stella Maris, ovaj park nudi raznovrsne aktivnosti koje će zadovoljiti sve uzraste, od najmlađih do najstarijih posjetitelja.
Park nudi pet razina staza smještenih na visinama od 1,5 do 10 metara, opremljenih sa ukupno 53 različite prepreke. Osim toga, tu je i impresivni zip line koji se proteže preko 200 metara, pružajući posjetiteljima osjećaj letenja među krošnjama. Za one hrabre, postoji toranj visok 12 metara sa stijenom i mrežom za penjanje koje su osigurane sistemom True Blue koji osigurava mirno i jednostavno spuštanje s visine od 10m.
Ipak za najhrabrije idealna je atrakcija slobodan pad sa 12 m visine osiguran sistemom Quick Flight. Net park, velika trampolin mreža zabaviti će i one najmlađe jer se u nju ulazi bez opreme i izlazi toboganom. Potpuno siguran boravak u mreži na visini od 5m.
Staze različite razine adrenalina - niska, srednja, srednje visoka i visoka - omogućuju svima da pronađu svoj izazov i dožive pravu adrenalinsku avanturu među krošnjama.
Ako tražite nezaboravno iskustvo, dozu uzbuđenja, smijeha i adrenalina Adventure Park Jangalooz Umag je vaša destinacija.
Radno vrijeme Jangalooza UMAG je sljedeće:
  • Travanj i svibanj: 10.00h–18.00h

  • Lipanj i srpanj: 10.00h-21.00h

  • Kolovoz i rujan: 09.00h-23.00h

Kontakt:
Tags:
#zabava
#ostali sportovi
#priroda i okoliš
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku