Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Zabava
Umag

Upoznaj Umag uz „UmaGOdigital“

UmaGOdigital - pametne ploče koje čine posjet Umagu zanimljivijim
Kako bi se olakšalo planiranje posjete i pružile informacije o svim turističkim atrakcijama koje grad nudi, osmišljen je novi projekt UmagGOdigital - pametne ploče koje su postavljene po gradu.
U nastavku vam otkrivamo sve potrebne detalje o ovom sjajnom projektu.
Što su pametne ploče?
Pametne ploče su interaktivni informacijski centri koji su raspoređeni po ključnim lokacijama u gradu Umagu. Oni su opremljeni tehnologijom koja posjetiteljima omogućuje da se informiraju o svim turističkim atrakcijama u gradu, događanjima, prometnim informacijama, uputama za turističke izlete i drugim informacijama.
Svaka pametna ploča ima zaslon osjetljiv na dodir, kameru, zvučnik i senzore koji detektiraju kretanje, što posjetiteljima omogućuje da ostvare interakciju s pločama na način na koji im odgovara.
Kako koristiti pametne ploče?
Posjetitelji mogu koristiti pametne ploče pomoću vlastitih pametnih telefona, putem QR koda koji je ugrađen u ploču ili direktno, na zaslonu osjetljivom na dodir.
Na ploči se nalaze informacije o atrakcijama u gradu, kao i karte grada s različitim turističkim rutama koje posjetitelji mogu slijediti kako bi se bolje upoznali s Umagom.
Interaktivni zasloni također imaju opciju pretraživanja stvari koje posjetitelji žele vidjeti ili naučiti o gradu, a uz to, dostupni su i podaci o vremenskim uvjetima i drugim važnim informacijama koje su korisne za planiranje dana i izleta.
Reakcije korisnika
Projekt UmagGOdigital predstavlja inovativno rješenje za turizam u gradu Umagu i u regiji. Pametne ploče su dobro prihvaćene i gosti su izrazili veliko zadovoljstvo informacijama koje su im dostupne.
Projekt pametnih ploča UmagGOdigital također ima potencijal da privuče dodatne turiste, kao i da turističko iskustvo podigne na višu razinu.
Predstavlja primjer inovativnosti u oblasti turističke ponude. Pametne ploče su pristupačne, korisne i zabavne za posjetitelje, a predstavljaju savršen način za bolje upoznavanje Umaga.
Tags:
#zabava
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku