Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Zabava
Umag

X-Forest Umag Adventure Park - Adrenalin na najvišem nivou!

X-Forest je avanturistički park koji se prostire na više od 10 hektara divlje prirode i prava je oaza zabave i uzbuđenja za sve posjetitelje. Ovdje ćete pronaći prijateljsko i stručno osoblje koje će se pobrinuti za vaš ugodan boravak, a niz aktivnosti ispuniti će svačije želje za adrenalinom i avanturom. 
Jedna od najomiljenijih aktivnosti u parku je mini paintball. Ovo je taktička igra koja kombinira uzbuđenje borbe s timskim radom. Za one s avanturističkim duhom, tu je gađanje lukom i strijelom. Stručni instruktori pomažu vam da razvijete vještine preciznog gađanja, dok se osjećate kao pravi vitez iz bajke. Za ljubitelje taktičkih izazova, airsoft duel pruža mogućnost simuliranja vojnih operacija s replikama pravog oružja koja ispaljuju plastične kuglice. Tereni u X-Forestu pružaju realistične kulise za ovu igru. Battle Archery je jedinstvena igra koja kombinira aspekte paintballa i gađanja lukom i strijelom. Ovdje se timovi natječu koristeći meke strelice, što je izuzetno zabavno i sigurno za sve uzraste. Za one koji traže nešto drugačije iskustvo, tu je bacanje sjekira. Ova aktivnost omogućuje vam da se osjećate kao Viking, bacajući sjekire prema metama pod stručnim nadzorom instruktora. Na kraju, tu je ljudski stoni nogomet - verzija nogometa u kojoj igrači su doslovno "žive figure". Igra pruža mnogo smijeha i zabave dok se natječete na velikom stolnom nogometu.
Ovaj zabavni park savršeno spaja uzbuđenje s prirodnom ljepotom okoline i postaje nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje adrenalina. Doživite X-Forest - vaša avantura čeka!
Radno vrijeme
  • Ponedjeljak - nedjelja: 13 - 20

Kontakt
Tags:
#sport
#ostali sportovi
#priroda i okoliš
#priroda
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
Image