Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Moje putovanje
Close icon
Planirane aktivnosti: 0
Tvoje putovanje još uvijek je prazno :(
Pronađi što ti se sviđa i spremi u „Moje putovanje“.
Bookmark
Image
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Ostalo
Umag

Umag Dog Shows - Mjesto okupljanja ljubitelja pasa

Umag Dog Shows održava se svake godine u lipnju u Umagu. Ovo je mjesto na kojem se vlasnici pasa mogu natjecati s različitim pasminama, družiti se s drugim vlasnicima pasa i upoznati se s novim trendovima i inovacijama u svijetu pasa.

Ovaj događaj privlači vlasnike pasa iz cijelog svijeta, a održava se u prekrasnom okruženju uz more. Svojim predivnim pejzažima, plažama i brojnim atrakcijama, Umag je idealna lokacija za ovaj događaj. Osim natjecanja, Umag Dog Show nudi i razne aktivnosti za posjetitelje i njihove četveronožne prijatelje.
Umag Dog Show je također prilika za promicanje svijesti o odgovornom vlasništvu pasa i zdravoj prehrani pasa. Posjetitelji mogu razgovarati s veterinarima, stručnjacima za prehranu pasa i drugim stručnjacima koji će im pružiti savjete o zdravlju i njezi pasa.
Ovo je događaj koji će oduševiti sve ljubitelje pasa, bez obzira na dob ili iskustvo. Ovo je mjesto na kojem se možete upoznati s različitim pasminama pasa, naučiti više o njihovim karakteristikama i upoznati vlasnike pasa iz cijelog svijeta.
Umag Dog Shows predstavlja izvrsnu priliku za druženje, zabavu i edukaciju. Stoga, ako želite iskusiti nezaboravan događaj i upoznati mnogo ljubitelja pasa, posjetite Umag Dog Show i uživajte u prekrasnom ambijentu uz more.
Tags:
#zabava
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku