Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Sport
SZ Istra

Sjeverozapadna Istra-više od biciklizma

Bogata prirodnim i kulturnim ljepotama, Sjeverozapadna Istra je prava biciklistička oaza na obalama Jadranskog mora. Uz povoljnu klimu i infrastrukturu, ruku pod ruku s kulinarstvom i krajolicima, ovo je spoj Mediterana i Srednje Europe u kojem se biciklistički sport kreće novim putevima i osvaja neslućene vrhunce.

Biciklizam za svih

Ova je turistička regija, koja obuhvaća gradove Umag, Novigrad, Buje, Brtoniglu, Motovun, Grožnjan i Oprtalj jednako pogodna za sve profile biciklista, kako brdske i cestovne, tako i za cikloturiste. Uspješno će ugostiti ne samo natjecatelje na treninzima i pripremama, već i ležerne turiste i rekreativce.
Njen najsjajniji biser je bike staza Parenzana, uređena trasom stare uskotračne pruge. Vinogradi i maslinici, šume i potoci, srednjovjekovni gradići na brežuljcima - samo su neki od biciklističkih aduta ovog kraja.

Vrhunska kompletna usluga

Smještaj u bike hotelima, objektima s posebnom licencom, u svim će segmentima zadovoljiti visoke standarde za prijem biciklista. Bike hoteli nalaze se vrlo blizu biciklističkih staza i objedinjuju sportsku prehranu, wellness komplekse, radionice za popravke, detaljne informacije o rutama i brojne druge usluge po mjeri biciklista.
Zavidan repertoar biciklističkih evenata svrstava ovaj dio Istre među poželjna mjesta za nezaboravne i dinamične doživljaje. Bilo da je riječ o natjecanjima profesionalaca ili rekreativnim vožnjama - svaki će biciklist pronaći manifestaciju po svojoj mjeri.

Objedinjena suradnja različitih djelatnosti

Biciklističku ponudu SZ Istre zaokružuju bike specijalisti, kompetentni serviseri i prodavaonice opreme, veliko organizacijsko iskustvo i mogućnost angažiranja biciklističkih vodiča.

Bike e-book

  • Neka vas naš vodič provede kroz:

  • destinaciju za bicikliste svih profila

  • biciklističke staze koje vode u istraživanje i avanturu

  • biciklističke događaje na koje ćete željeti vratiti se prije nego što završe

Tags:
#biciklizam
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
Image