Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Moje putovanje
Close icon
Planirane aktivnosti: 0
Tvoje putovanje još uvijek je prazno :(
Pronađi što ti se sviđa i spremi u „Moje putovanje“.
Bookmark
Image
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Ostalo
Brtonigla

Maison Chic - čar lokalnog okruženja

Svi mi volimo ponijeti sitnice i uspomene s putovanja svojim domovima kako bi nas podsjetili na destinacije koje su nas zadivile. Ako tražite savršeni suvenir iz sjeverozapadne Istre koji ćete ponijeti sa sobom, u Brtonigli ćete ga zasigurno pronaći.
U ovom gradiću na vrhu brijega nalazi se Maison Chic, lokalna trgovina uređena u stilu shabby chic koja proizvodi i prodaje rukotvorine – od pokućstva do ukrasa. Shabby chic idealna je kombinacija ležernog stila sastavljenog od različitih elemenata koji se može uklopiti u gotovo svaki dizajn doma i reproducirati bez prevelikog truda. Umjetnička, ali elegantna atmosfera koja se postiže ovim stilom jamči jedinstvenost svakog komada pokućstva. U većini slučajeva pridjev „istrošen” (eng. shabby) u nazivu shabby chic odnosi se na pokućstvo ili predmete koji izgledaju blago oštećeni zubom vremena ili starinski. Maison Chic postiže ovaj istrošeni izgled tako što u svaki predmet unosi dio povijesti, što svaki predmet čini jedinstvenim. Neki od predmeta koje možete pronaći u njihovoj trgovini uključuju ukrasno pokućstvo, obojani namještaj, nakit od kovanog željeza, pletene torbice, stilizirana sjenila za svjetiljke, keramički nakit kao što su naušnice i ogrlice te ukrasne fotografije i rukom šivane ukrase za dom.
Iskoristite priliku i unesite dašak Istre u svoj dom (ili ormar) jednim od njihovih elegantnih i jedinstvenih predmeta. Neke od najnovijih kreacija možete pogledati na njihovoj stranici na Facebooku.
Tags:
#kultura i umjetnost
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku