Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Kultura i umjetnost
Motovun

Eterični Motovun: Mjesto u kojem se zmajeve brazde sijeku na brežuljku

U Motovunu se susreću tri zmajeve brazde, što ga čini najsnažnijim izvorom pozitivne energije u Istri te izvrsnim mjestom za meditaciju i duhovno opuštanje

Prema teoriji Marka Pogačnika, Motovun je jak izvor pozitivne energije jer se u njemu sijeku zmajeve brazde, energetski kanali Zemlje. Kao što je čovjekovo energetsko tijelo sastavljeno od meridijana ili energetskih kanala, tako je i Zemlja dio kompleksne energetske mreže. Na mjestima gdje se ti kanali sijeku, nalaze se moćna čvorišta koja pozitivno utječu na čovjekovo zdravlje i dobrobit.
Fenomen zmajevih brazdi potječe iz Velike Britanije gdje je otkriveno da se najznačajniji crkveni objekti, izgrađeni na mjestima paganskih hramova, kao i megalitske lokacije poput Stonehengea, nalaze upravo na energetski moćnim lokacijama.
Najsnažnije energetske točke u Motovunu
Dr. Semir Osmanagić, zaslužan za otkrivanje bosanskih piramida, kod crkve sv. Stjepana na centralnom trgu u Motovunu izmjerio je koncentraciju negativnih iona između 1.000 i 1.700, što je izuzetno povoljno za ljudsko zdravlje. Mjereći elektromagnetno i bioenergetsko polje, Osmanagić je također otkrio i visok postotak orgonske energije kod crkve Blažene Djevice Marije, što potvrđuje teoriju da su naši preci itekako dobro znali na kojim mjestima podići svete građevine.
Želite li i sami osjetiti djelovanje zmajevih brazdi, dođite u Motovun i dopustite da vas preplave pozitivne vibre ovog mističnog grada. Neizbježno je!
Tags:
#kultura i umjetnost
#povijest
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
Image