Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
23 svi - 26 svi 24
Stella Maris, Umag
Zabava

Sea Star festival

Jedan od najpopularnijih glazbenih festivala na svijetu ponovo u Umagu!

Program šestog izdanja Sea Star Festivala u Umagu u Hrvatskoj predvode Artbat, Deborah de Luca, Baby Lasagna i druge zvijezde.
U Umagu EXIT sprema još jedno izdanje Sea Star Festivala, čiju su sjajnu atmosferu hvalili i publika i izvođači. Do sada, uz dvije nominacije za najbolji europski festival, proteklih 5 festivala nadmašila su sva očekivanja i privukla gomile posjetitelja u čarobnu umašku lagunu Stella Maris.
Bit će to još jedan festival za pamćenje. Šesto izdanje Sea Star festivala u Umagu predvode John Newman, Artbat, Deborah de Luca, Hot Since 82, Ofenbach, Buč Kesidi, Ian Asher, Iniko, Joker Out i mnogi drugi. Wow, wow i opet wow!

Velika međunarodna i regionalna imena

Deseci tisuća glazbenih hodočasnika neumorno su tulumarili u Umagu, a Sea Star Festival može zahvaliti i što je ljeto i sezona kupanja sve ranije stigla. Uz najveću ikad postavljenu pozornicu u Istri – Addiko Tesla Stage – i vrući party amfiteatar – Nautilus Arenu – posjetitelji su do sada uživali u ukupno 16 festivalskih zona. Sea Star Festivalu su prisustvovali vrhunski svjetski DJ-i kao što su Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Paul van Dyk, Ofenbach, Nina Kravitz i Sven Väth kao i bendovi poput Prodigy, Hurts, Wu-Tang Clan i mnogi više. Jednako jedinstveni bili su nastupi poznatih regionalnih imena kao što su Tram 11, Edo Maajka & Band, Nipplepeople, Elemental, Krešo Bengalka, Hladno pivo, Dječaci, Kiša metaka, Detour, Vojko V i mnogi drugi.


Zabilježite datum: 24. i 25. svibnja!

EXIT-ova glazbena povijest 2024. počinje upravo SADA – dođite i budite dio nje!

Kupi ulaznicu

Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku