Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
11 srp - 12 srp 24
Park novigradskih ribara, 9:00 - 21:00
Zabava

RUKE - Prodajna izložba i kreativne radionice

Raznovrsno, unikatno, kreativno i ekološki - to je značenje naziva izložbe RUKE. Predstavlja udrugu obrtnika - kreativaca iz cijele Hrvatske koja kroz gostujuće prodajne izložbe i radionice predstavlja i prodaje hrvatske rukotvorine te podučava posjetitelje kreativnom stvaralaštvu.
Od 9 do 21 sat u ponudi su razni ukrasi i suveniri od različitih prirodnih materijala, poput kamena, keramike, drva masline, šibe i recikliranog pamuka i još štošta. Članovi udruge RUKE održavaju i praktične radionice. Stanovnici Novigrada i gosti grada imaju priliku zaroniti u svijet kreativnog stvaranja, učeći od vještih obrtnika. Najbrojniji sudionicu su radoznala djeca. Besplatne kreativne radionice za sve uzraste očekuju vas oba dana od 11 do 18 sati, u ugodnom ambijentu Parka novigradskih ribara uz luku Mandrač.
Svako novo gostovanje tijekom narednih mjeseci donosi nove radionice: od oslikavanja i izrade s prirodnim materijalima do prenamjene svakodnevnih predmeta u umjetnost. Naučite izrađivati ​​maštovite kreacije od svakodnevnih predmeta, potičući duh inovacije i snalažljivosti! Pretvorite prirodne materijale u ukrasne ili korisne predmete, povezujući se s prirodom na kreativan način. Bilo da želite naučiti novu vještinu, provesti kvalitetno vrijeme s obitelji ili jednostavno uživati ​​u mirnom danu na otvorenom.
Tags:
#kultura i umjetnost
#zabava
#istarske delicije
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
Image