Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
08 lip - 09 lip 24
Mandrač i Park novigradskih ribara, 13:00 - 20:00
Gourmet ponuda

Park Food Fest

Pridružite nam se na dvodnevnom kulinarskom događanju u šarmantnoj lučici Mandrač u Novigradu!

Park Food Fest spaja najbolje od istarske kuhinje u formi street fooda kako bi ponudio jedinstveno i ukusno iskustvo za sve vrste gurmana. Popularni restorani iz Novigrada i ostalih dijelova sjeverozapadne Istre predstavit će svoja kreativna jela, spravljena od najsvježijih lokalnih namirnica i poslužena kao gurmanska jela u kojima posjetitelji mogu uživati s nogu.
Uz prekrasan pogled na more i pozitivnu energiju, atmosfera će biti jednako primamljiva kao i sama hrana. Tema proljetnog izdanja Park Food Festa je istarska kuhinja, što znači da vas očekuje širok izbor domaćih jela baziranih na ribi, plodovima mora, mesu, tjestenini i samoniklom bilju. Od podneva do večeri posjetitelji mogu uživati u kulinarskim izvedbama u starogradskoj luci i obližnjem parku. Uz jela, bit će dakako dostupna bogata ponuda bijelih i crnih vina sjeverozapadne Istre te domaćih craft piva.
Uživajte u okusima sjeverozapadne Istre kušajući jela kojima kuhari predstavljaju modernu i kreativnu stranu istarske gastronomije, ostajući vjerni tradicionalnim principima kuhanja! U više navrata priredit će se show cooking, u okviru kojeg će svoje kulinarske vještine demonstrirati novigradski chefovi i vlasnici restorana sjeverozapadne Istre. Pokazat će vam kako se pripremaju istarski specijaliteti s namirnicama tipičnim za regiju u određeno doba godine.
Dođite na ručak, večeru ili tek zalogaj, a kad god došli između 13 i 20 sati, uživat ćete u odličnoj glazbenoj animaciji. Park Food Fest misli i na najmlađe, koji će u popodnevnim satima uživati u dječjim predstavama i radionicama u prostranom i sigurnom Parku novigradskih ribara, dok će se roditelji prepustiti svojim osjetilima u iznimnom ambijentu ovog šarmantnog mediteranskog gradića.
Bilo da ste iskusni gurman ili samo želite imati zabavan dan, Park Food Fest ne smijete propustiti.

Dobrodošli i dobar tek!

Tags:
#recepti
#istarske delicije
#restorani
#vino
#maslinovo ulje
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku