Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Wellness i more
Umag

Wellness oaza hotela Villa Rosetta

U maloj oazi mira magičnog krajolika Sjeverozapadne Istre, otkrijte šarmantni hotel Villa Rosetta. Smješten u mjestašcu Zambratija kraj Umaga, u regiji u koju se na odmor dolazi još od rimskih vremena, Villa Rosetta ljupko je utočište na samom morskom žalu Jadranske obale.
Na počinak ćete krenuti ispraćeni nekim od najljepših zalazaka sunca, a probuditi se uz šum valova, u jednoj od 23 luksuzne hotelske sobe.
Za wellness užitke na najzapadnijem dijelu Hrvatske, sauna area u Villi Rosetti nudi:
  • finsku saunu

  • tursku kupelj

  • mini zonu za relaksaciju

  • sobu za masaže.

Opustiti tijelo od nakupljenog umora i stresa možete uz blagodati klasične i antistress masaže, sve toksične nakupine u tijelu očistit ćete tretmanima limfne drenaže, a sva čula razbudit će vam aromaterapija. Mirisi prirodnih eteričnih ulja u trenu će vam popraviti raspoloženje, no tajnu njihove učinkovitosti otkrivat ćete u terapeutskim kupkama i masažama, ali i kozmetičkoj njezi lica i tijela.
Ovdje, na 45. paraleli, uz blagodati mediteranskog okruženja, wellness užitak u Villi Rosetti zaokružit će iznimna gastronomska ponuda. Jer, savudrijski kraj u kojem se nalazi ova dražesna oaza, poznat je po svojoj dugoj ribarskoj tradiciji, a hotel po tradicionalnoj istarskoj kuhinji. Jela koja ćete ovdje kušati uvijek su sezonska, sastojci koji se koriste za njihovu pripravu iz vlastitog su vrta i obližnjeg mora, a ljubazno osoblje rado će vam preporučiti svježe, dnevno osmišljene specijalitete.
Dobrodošli u Savudriju, dobro nam došli u svako doba godine!
Kontakt:
Crvena Uvala 31, Zambratija
52475 Savudrija
Tel:+385 52 725 710
Fax: +385 52 725 720
E-mail: info@hotelvillarosetta.net
Web:  https://hotelvillarosetta.net
Tags:
#wellness i more
#wellness
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
Image