Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Sport
Umag

Umag Trophy

Umag Trophy je serija međunarodnih nogometnih turnira za dobne kategorije od U8 do U14 koji se u Umagu organizira od 2016. godine. Organizator turnira je Agencija za sportski turizam B4SPORT CAMPS d.o.o., a službeni partner je Turistička zajednica Grada Umaga.

Lokacija

Kao poznati grad sporta, Umag ima izvrsnu infrastrukturu za organizaciju nogometnih turnira i priprema. Osim toga, krase ga ugodna klima, ali i odlična lokacija nadomak talijanskoj i slovenskoj granici i zračnim lukama Trst, Venecija i Ljubljana. Ne čudi stoga što Umag za pripreme i turnire biraju mnoge poznate svjetske nogometne ekipe.

Turnir u kojem svaka momčad dobiva maksimum

Utakmice turnira Umag Trophy igraju se na nogometnim terenima s prirodnom i umjetnom travom, u resortima Katoro i Stella Maris nadomak Umaga. Svaki klub koji sudjeluje na turniru može prijaviti do 3 ekipe unutar iste kategorije ako su zadovoljeni svi uvjeti i to odobri organizator. Svaka ekipa može prijaviti neograničeni broj igrača. Zamjene igrača su bez ograničenja, a isti igrač može ulaziti u igru više puta tijekom utakmice. Turnir je organiziran na način da svaki klub odigra najmanje 5 utakmica. Četiri prvoplasirane momčadi dobivaju pehar, a svi sudionici primaju medalje za sudjelovanje.

Povoljni paketi: utakmice + smještaj

Igračima je osigurana potpuna usluga, uključujući smještaj s punim pansionom u hotelima uz more i nedaleko od terena, prijevoz do terena i natrag, ali i korištenje kompletne prateće infrastrukture poput bazena i soba za sastanke. U vrijeme održavanja turnira, posebni paketi nude se obiteljima koje prate svoje igrače pa je to sjajna prilika da spoje ugodno s korisnim i posjete našu zanimljivu destinaciju.
Saznajte više i otkrijte novi svijet nogometa u Umagu!
Tags:
#nogomet
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku