Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Priroda i kampiranje
Novigrad, Umag

Mjesto nezaboravnog kampiranja

Smješteni na samoj obali Jadrana i visoko ocijenjene kvalitete, kampovi Sjeverozapadne Istre pozivaju na ljetovanje iz snova i opuštanje u mediteranskoj prirodi. Od onih elitnih u okolici Umaga pa do Novigrada, ove zelene oaze godišnjeg odmora pire maštu putnika i diče se stotinama metara uređenih plaža, sportskih terena, šetnica i šumaraka.

Kampovi u Umagu

Camping Park Umag

Kao dobitnik najviših priznanja ADAC-a, izvrsni Camping Park Umag velika je zajednica kampista iz svih dijelova Europe. Funkcionira po najsuvremenijim standardima, a s kapacitetom za više od 6000 gostiju je i najveći kamp u Istri i jedan od najboljih u Hrvatskoj.

Camping Stella Maris

Camping Stella Maris dio je atraktivnog turističkog i sportskog kompleksa uz more u kojem se, na svega kilometar i pol od Umaga, smjestio teniski stadion, mjesto održavanja ATP turnira.

Camping Savudrija

U blizini ribarskog mjesta Savudrija na sjeverozapadu Istre, nalazi se Camping Savudrija, još jedan iz otmjenog društva umaških kampova s četiri zvjezdice.

Camping Finida

Ovoj skupini pripada i pouzdan i elegantan Camping Finida kod mjesta Lovrečica pored  Umaga.

Camping Kanegra

Omanji naturistički kamp Camping Kanegra nalazi se na južnoj obali Savudrijske vale.

Kamp Veli Jože Savudrija  

Jedinstveni primjer pure nature destinacije na najzapadnijem dijelu istarskog poluotoka, idealno odredište i organiziranoi boravka grupa djece i mladih.

Mini kamp Lighthous Savudrija

Podno starog svjetionika u Savudriji beskrajne mogućnosti za opuštanje i rekreaciju tijekom cijele godine.

Kampovi u Novigradu

Kamp Aminess Sirena

Na ulazu u gradić Novigrad, u njegovanom turističkom naselju uz more, smjestio se kamp Aminess Sirena. Odlikuje ga idealan položaj u odnosu na živopisnu jezgru starog grada, od koje je udaljen svega 10-ak minuta šetnje.

Kamp Aminess Maravea

Camping Aminess Maravea gostima će osigurati dodir sa suštinom života u mediteranskoj prirodi - na samo korak od čistog Jadranskog mora čije plave vode pozivaju na raznolike istraživačko-sportske aktivnosti ili samo na relaksaciju na jednoj od prekrasnih plaža plave Istre.
Kampovi Sjeverozapadne Istre inspiriraju bogatim sadržajima, mame na sport i zabavu te jamče potpun doživljaj Jadrana. Za boravka u njima, nadohvat ruke su atraktivne plaže, uvale i zatoni istarske obale, dok zaklon od ljetnog sunca pruža bogata šumska vegetacija.
Tags:
#kamp
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku