Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Zabava
Novigrad

Pitoreskni gradić za trenutke opuštanja i romantike

Kad krenete istraživati ljupki Novigrad, od njegovih zelenih parkova do plaža podno veličanstvenih kamenih zidina, osjetit ćete kako se pretvarate u nepopravljive romantike. Ovaj grad uistinu ima sentimentalnu vibru zbog koje ćete se opet zaljubiti – u partnera ili sebe!
Ljubav je hrana života, putovanje je desert!
Bilo da se pripremate za medeni mjesec, žudite za avanturom na istarskoj obali ili same sebi kupujete cvijeće, Novigrad će ispuniti sve vaše romantične čežnje.
Ovaj grad nije samo spektakularna kulisa za vjenčanja, već nudi i pregršt fotogeničnih kutaka u kojima možete ovjekovječiti trenutke čiste sreće. Ovdje vas očekuju brojne opcije smještaja, od elegantnih hotela do privatnih kućica i apartmana, u strogom centru ili bliže šumama i prirodi, što god vam je draže.
Novigradske lučice i obala u toplije doba godine pretvaraju se u terase pod vedrim nebom s kojih možete promatrati zalaske sunca uz čašu lokalnog pjenušca. Plaže su idealna utočišta za trenutke nježnosti i slatkog drijemanja, a respektabilna restoranska scena svaki će obrok pretvoriti u ljubavnu proslavu.
Od šetnji uz more do bicikliranja kroz vinograde i maslinike ili vožnje kajaka prekrasnom rijekom Mirnom, možete se upustiti u brojne romantične aktivnosti u paru.
Zaplešite pod šarenim kišobranima, fotografirajte se pod lukovima romantične lođe Belvedere, promatrajte zvijezde na plažama skrivenim iza trstika i pretvorite odmor u iskustvo za sva čula!
Tags:
#zabava
#prirodne ljepote
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku