Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Sport
SZ Istra

Nogometne pripreme

Blaga klima i kompletna sportska infrastruktura tek su neki od aduta sjeverozapadne Istre kao odlične destinacije za zimske i proljetne pripreme nogometnih ekipa.

Pripreme vrhunskih sportaša

Profesionalni sportaši će pronaći sve što je potrebno za stjecanje vrhunske forme - kvalitetnu i posebno prilagođenu kuhinju, smještaj u udobnim hotelima visoke kategorije te saune, unutrašnje bazene i bogato opremljene teretane koje daju dodatnu dimenziju treninzima.
Povoljni aranžmani uz ostalo nude organizaciju prijateljskih ogleda s drugim ekipama te prijevoz od hotela do terena kojih u sjeverozapadnoj Istri ima čak 20.

Spoj treninga,ugodne klime i udobnosti hotelskog smještaja

Tome treba dodati i blagodati treniranja uz more, na čistom mediteranskom zraku, kao i mogućnost bavljenja drugim sportovima u neposrednoj blizini hotela Sol Garden Istra u Umagu i Aminess Maestral Hotela u Novigradu koji tijekom zimskih mjeseci ugošćuju profesionalne nogometaše iz raznih zemalja.
Na popisu njihovih referenci nalaze se brojni prvoligaški klubovi, iz Hrvatske i okolnih zemalja, mlađi uzrast hrvatske nogometne reprezentacije i druge ekipe.
Naše ponude namjenjene su kako profesionalnim, tako i amaterskim klubovima, uz to sadrže sve usluge, koje su potrebne za organizaciju kvalitetnih priprema. Udobni hoteli, koji sadrže bogate sportske sadržaje te sve ostale sadržaje za relax i opuštanje igrača nakon napornih treninga, kvalitetne travnate terene, kvalificirano osoblje, organizacija prijateljskih utakmica s domaćim i stranim protivnicima i još pregršt toga što nudi sjeverozapadna Istra kao destinacija za kvalitetno odrađene pripreme.
Više informacija možete pronaći u Image katalogu - Nogomet.
Tags:
#nogomet
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
Image