Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Priroda i kampiranje
Umag

EUROPSKI KAMPERI ODLUČILI: Camping Stella Maris u Umagu

Camping Stella Maris u Umagu je najbolji kamp za djecu u Hrvatskoj

Camping Stella Maris u Umagu osvojio je prestižnu nagradu nizozemskog ACSI-ja kao „Best Croatian Campsite for Children“. ACSI je vodeća organizacija za kampiranje u Europi poznata po svojim detaljnim i sveobuhvatnim vodičima za kampove koje izdaje već desetljećima. Nagradu za najbolji kamp za djecu dodjeljuje na temelju glasova kampista iz cijele Europe.
Icon close

Zašto je Camping Stella Maris osvojio nagradu?

Camping Stella Maris posluje pod brendom Istra Camping i potpuno je rekonstruiran 2018. Nudi  moderno okruženje sa 637 smještajnih jedinica koje uključuju parcele premium, superior, classic i economy te mobilne kućice. Ima suvremeno uređenu recepciju, restoran i bazen od 829 m².
Kamp je idealan za obitelji s djecom zahvaljujući mini-klubu, igralištu za odbojku na pijesku i terenu za minigolf. Tu je i sportsko-rekreativna zona koja nudi zabavu za sve uzraste. Strateška lokacija Stella Maris Resorta, u blizini ATP stadiona, adrenalinskog parka, uređenih plaža i šetnica te svih važnih umaških atrakcija čini ga savršenim mjestom za goste koji traže kombinaciju aktivnog odmora i opuštanja.

Još priznanja za Umag

Uz Stella Maris, priznanje ACSI-ja dobio je i kamp Camping Park Umag, koji je prema ADAC-u drugi put zaredom najtraženiji hrvatski kamp na portalu Pincamp.de, a ima i priznanje Superplatz. Kamp Camping Savudrija također se nalazi na popisu TOP 25 kampova, na 22. mjestu.
Razmišljate o obiteljskom kampiranju u Istri? Priuštite svojim mališanima i tinejdžerima odmor iz snova u najboljem kampu za djecu u Hrvatskoj!
Tags:
#prirodne ljepote
#odmor
#obale i plaže
#priroda i okoliš
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku
Image