Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Sport
Umag

Plava Laguna Croatia Open Umag

Umaški turnir spada među najatraktivnije svjetske profesionalne muške turnire u klasi International series organizacije ATP, a zaslužan je za razvoj brojnih teniskih škola, kampova i teniskih turnira na području Umaga, koji se danas može podičiti s 60 modernih tenis terena te impresivim ITC teniskim centrom Stella Maris.

Svjetska teniska imena Plava laguna Croatia Open Umaga

Mali broj turnira ove kategorije može se pohvaliti tolikim imenima svjetske teniske elite: Thomas Muster, Gustavo Kuerten, Marcelo Rios, Carlos Moya, Alberto Berasategui, Filippo Volandri, Novak Djoković, Ivan Ljubičić, David Ferrer, Guillermo Canas...

Plava laguna Croatia Open Umag nudi i više od samog tenisa

No Umag nije samo tenis. Iz godine u godinu sve bogatiji i zanimljiviji program zabavnog sadržaja, namijenjen različitim ukusima gostiju željnih zabave, prati glavna, teniska događanja. To su druženja različita po sadržaju i karakteru, od dnevnih sportskih aktivnosti i druženja s poznatim sportašima do ekskluzivnih partija, koncerata i cijelonoćne zabave.
Odličan omjer dnevne zabave, popodnevnih mečeva i raznih večernjih koncerata i partija postali su razlogom za dolazak u Umag. Tako se osim svjetski poznatih tenisača za vrijeme trajanja ATP turnira u Umagu mogu sresti mnoge značajne osobe. Borave tu i predsjednici i visoki dužnosnici država iz regije, a sam se turnir već godinama održava pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske.

Nagrađivani turnir prestižnom nagradom

O dobroj organizaciji turnira svjedoče i brojne nagrade: posebnu nagradu za izvrsnost, Award of excellence ATP organizacija dodijelila je umaškom turniru čak 5 puta.
Više informacija pronađite na https://www.croatiaopen.hr/hr/naslovnica/
Tags:
#sport
#tenis
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku