Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Wellness i more
Umag

Stella Maris Resort - vrhunski godišnji odmor

Stella Maris Resort ispunjava želje svakog svog gosta, bilo da je riječ o uživanju u raskošnoj vili tik uz predivni Jadran ili o cijeloj obitelji koja sanja nezaboravan odmor u apartmanu. Naročito će oduševljeni biti ljubitelji tenisa jer Stella Maris Resort nudi i školu tenisa. Ipak Umag je grad kojemu je tenis u srcu. Najmlađe uvijek u potpunosti oduševi gusarski brod, a zabavu za cijelu obitelj zajamčit će široka lepeza aktivnosti, od Aqua Aerobica do ronjenja, bicikliranja ili dobrog filma u kinu pod zvijezdama.

Od vile do plaže

Apartmani Stella Maris Resorta nude kako opuštanje uz samu obalu, za sve one kojima je šum valova obvezni soundtrack za odmor, tako i uživanje u bujnom zelenom krajoliku za one koji pak žele dojam šumske osame. Gostima se nude i prekrasne vile u istarskom stilu, ali i širok izbor parcela za kampiranje, među kojima će se naći ponešto za svakog kampera, primjerice, izvrstan izbor mobilnih kućica.
Nezaobilazna plaža je Laguna Stella Maris, koja se može podičiti plavom zastavom. Do te šljunčane ljepotice okružene mirisnim borovima vodi sasvim lagana šetnja od centra Umaga do mosta lagune. Njime je sama laguna odvojena od ostatka obale, i zbog njega i zbog blagog ulaza uz more, obitelji obožavaju tu plažu. Svi koji ne vole hodanje, mogu se do plaže voziti turističkim vlakićem: jedno od stajališta je upravo kod Lagune. Za one koji se pak najviše vole kretati na dva kotača, dostupna je i usluga najma bicikla Park and Ride.

Umag - glavni grad hrvatskog tenisa

Gosti Stella Maris Resorta ne bi smjeli propustiti jednu od umaških znamenitosti, tik do samog odmarališta: ATP stadion, koji nosi ime po velikanu hrvatskog tenisa, Goranu Ivaniševiću. Tu se još od 1990. održava ATP teniski turnir Plava laguna Croatia Open i brojni koncerti  domaćih i međunarodnih zvijezda, kao i Sea Star Festival koji svako proljeće privlači na tisuće mladih.
Icon close
Tags:
#wellness i more
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku