Logo
Globe
hr
Arrow
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Moje putovanje
Close icon
Planirane aktivnosti: 0
Tvoje putovanje još uvijek je prazno :(
Pronađi što ti se sviđa i spremi u „Moje putovanje“.
Bookmark
Image
Bookmark
Dodaj u Moje putovanje
Icon
Podijeli
Sport
SZ Istra

Sjeverozapadna Istra – raj za nogometne pripreme

Duga tradicija nogometa u Sjeverozapadnoj Istri posljednjih je desetljeća dobila novi zamah kroz široku paletu usluga i sadržaja u segmentu organiziranog sportskog turizma. Zahvaljujući razvijenoj mreži nogometnih terena te izvrsnim smještajnim i organizacijskim kapacitetima, destinacije Umag i Novigrad prometnule su se u omiljena odredišta za pripreme nogometnih ekipa svih uzrasta i rangova.
Uz blagu mediteransku klimu, tome je pogodovao i geografski položaj Sjeverozapadne Istre, smještene na spoju Jadrana i Srednje Europe.

Idealni uvjeti za trening

Od ukupno 20 nogometnih igrališta u regiji, njih 11 ima propisane FIFA-ine dimenzije (100x64 m), a jedan je pravi natjecateljski, s reflektorima i tribinama za 800 gledatelja. Tereni su raspoređeni po Umagu, Novigradu i njihovom zaleđu, na međusobnoj udaljenosti od najviše 10-ak minuta vožnje. Odlično su održavani i kompletno opremljeni, pružajući sjajne uvjete za treninge.
Nogometne pripreme pod okriljem Mediterana, morskog zraka i bogate prirode postaju pravi užitak, a klubovi i reprezentacije nalaze nove puteve razvoja i napretka. U sportsku ponudu Sjeverozapadne Istre odlično je uklopljena i domaća istarska kuhinja, bazirana na izvornim namirnicama i prilagođena potrebama nogometaša.Uz naporan rad i kvalitetnu uslugu dolazi se do odličnih rezultata i vrhunske momčadi.

Povoljni paketi za pripreme sportaša

Smještaj je moguć u kvalitetnim i odlično vođenim hotelima uz more, ali i obalnim vilama i atraktivnim turističkim naseljima. Paketi za nogometne momčadi osiguravaju sve što je potrebno za treninge i pripreme - wellness, bazeni i masaže tek su dio pratećih sadržaja koji se nude sportskim gostima.
Više informacija o smještaju u Umagu i Novigradu pronađite na https://www.plavalaguna.com/hr i https://www.aminess-campsites.com/hr/

Destinacija sjeverozapadna Istra kao sinonim nogometa

Sjeverozapadna Istra je destinacija u kojoj se za natjecateljsku sezonu pripremaju europski klubovi i nacionalne reprezentacije. Ona je domaćin i organizator međunarodnih turnira, kampova i kvalifikacijskih utakmica te dugogodišnji partner Hrvatskog nogometnog saveza, ali i mjesto susreta nogometnih stručnjaka i profesionalaca, kao i različitih seminara što se priređuju u suradnji s UEFA-om.
Tags:
#sport
#nogomet
Arrow pointing up
Prijavi se na newsletter
Budi u toku